ZELFBOUWPAKKET

  • Home
  • | Zelfbouwpakket

PROFESSIONAL OF DIY

Maatwerk in bouwpakket

 

 

 

Bij ReFra Concepts kan u terecht voor maatkasten in bouwpakket. Wij verwerken plaatmateriaal volledig in  eigen beheer. U kiest de materialen, indeling en toebehoren volledig volgens uw smaak. Vervolgens produceren we een bouwpakket volgens de aangeleverde afmetingen. Een grote troef bij ReFra Concepts is onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit een aandacht voor detaillering en afwerking.

 

 

 

 

 


STAPPENPLAN

Wij maken uw project

 

Maak u geen zorgen meer over onafgewerkt materiaal, ReFra Concepts werkt uw project tot in de puntjes uit. Wij zorgen ervoor dat uw schets met de juiste afmetingen werkelijkheid wordt. Wij verzagen, frezen, brengen de nodige rijboringen en uitsparingen aan, voorzien het plaatmateriaal van kantenband en pakken jouw bestelling zorgvuldig in.

BESPREKING
PRODUCTIE
AFHALEN
BESPREKING

Vul ons contactformulier in en wij nemen contact op om samen een afspraak in te plannen bij ons op kantoor. In ons aterlier bespreken we alle details op basis van de afmetingen van uw project en overlopen we onze manier van werken. Samen bespreken we ook de indeling, de materialen, accessoires of toestellen en maken vervolgens een offerte op voor uw project in bouwpakket.

PRODUCTIE
AFHALEN

CONTACTEER ONS

Onze gegevens

Graag bespreken we eerst onze manier van werken.

Nijverheidslaan 1543 bus 13, 3660 Oudsbergen

info@refraconcepts.be

+32 0497 19 12 77


MAIL

Bezorg ons uw zaaglijst

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht Foutief e-mail adres
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Bedankt, wij hebben uw bericht goed ontvangen.
Onze, excuses, er iets iets misgelopen. Probeer het later opnieuw of stuur een email naar info@refraconcepts.be.