DIENSTEN


INTERIEUR ONTWERP

Alles start vanuit een idee


U begint aan de zoektoch naar het interieur op maat van uw wensen maar weet niet waar te beginnen. Onze interieurachitect bespreekt in detail uw wensen en geeft u een idee van de verschillende mogelijkheden voor uw renovatieproject of nieuwbouw woning. Door ons te vertellen wat u juist wenst kunnen wij van onze kant met u mee denken en tips toereiken voor uw ideale interieur.


We vertalen alle wensen en noden zorgvuldig tot een woonconcept waarin de technische en esthetische elementen elkaar versterken. Ieder project maken wij bijzonder door een continue zoektocht naar vernieuwing en detaillering op maat van uw persoonlijkheid. We werken ontwerpmatig uitsluitend in 3D zodat u een duidelijk beeld krijgt op de ruimtes en het materiaalgebruik.

Na de eerste ontwerpen maken we een gedetailleerde kostenraming voor uw project en zoeken we naar een evenwicht tussen een perfecte uitvoering en de kostprijs.


Als de ontwerpen eenmaal op punt staan, maken we de uitvoeringstekeningen op. Deze worden nauwgezet met u samen overlopen alvorens alles in productie word gezet in ons eigen maatwerk-atelier. Hier worden ze nadien tot in de precisie vervaardigd en afgewerkt door onze vakmannen.


Kortom gidsen we u doorheen het volledige proces alvorens we aan de eigenlijke bouw beginnen.
INTERIEURBOUW

Afwerking tot in de puntjes


Kiest u ervoor om met ons samen te werken? Dan stellen wij indien gewenst een team van onderaannemers samen en treffen we de nodige voorbereidingen. Daarna komen onze vakmannen in actie, zowel die in ons eigen maatwerk-atelier als bij u ter plaatse.


Alle keukens, badkamers en maatmeubels worden eerst helemaal voor u opgebouwd in onze werkplaats. Wij gaan pas verder in de afwerking als u helemaal tevreden bent. Kom dan ook zeker een kijkje nemen in ons atelier als uw meubel klaar staat. 


Als u voor ons kiest als totale projectinrichter, dan regelen, coördineren en nemen we uw hele interieur voor onze rekening. Van de afbraakwerken tot de wanden en plafonds. Van de technieken tot en met het maatmeubilair. Zo heeft u één aanspreekpunt tot en met de finale oplevering.
BEGLEIDING

Service is onze erezaak


Schakelde al in een (interieur) architect in, die uw droominterieur vertaalde in planvorm of heeft u louter raad nodig? Als uitvoerder bieden wij een antwoord op uw vragen en maken wij uw plannen waar. 


Onze precieze manier van werken en onze jarenlange kennis worden gewaardeerd door zowel klanten als architecten. Doorheen de jaren hebben wij reeds het vertrouwen verworven van enkele gekende (interieur) architecten en kunnen wij deze tot onze vaste klanten rekenen. 


Onze ervaring in de  volledige project-coördinatie word van onze partners en klanten evenzeer gewaardeerd. Deadlines en budgetplanning worden tijdens het proces constant bewaakt en zorgvuldig overzien.