VACATURES

Meubelmaker

 

Heb jij oog voor detail en lever je graag maatwerk af waar men fier op kan zijn? Ben je bovendien een vakman met een passie voor het vervaardigen van meubilair op maat? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou als nieuwe collega om ons team te versterken bij het realiseren van top interieurs. Alles wordt op maat gemaakt waardoor je iedere dag voor een nieuwe uitdaging komt te staan. Je wordt in deze functie begeleid door echte stielmannen met passie voor hun vak en komt terecht in een klein bedrijf met een leuke werksfeer.

 

Lees meer

Machine Operator

 

Heb jij een passie voor hout en heb je interesse in het aansturen en bedienen van houtbewerkingsmachines? Voor deze functie zoeken we iemand die voornamelijk ambitie heeft voor CNC besturing. Heb je daarnaast ook interesse in het werken met een divers gamma aan kwaliteitsvolle materialen? Staan vakmanschap, precisie maar ook klantvriendelijkheid bij jou hoog aangeschreven?

 

Dan ben jij misschien wel uit het juiste hout gesneden om ons team te versterken bij het realiseren van top interieurs. Alles wordt op maat gemaakt waardoor je iedere dag voor een nieuwe uitdaging komt te staan. Je wordt in deze functie begeleid door echte stielmannen met passie voor hun vak en komt terecht in een klein bedrijf met een leuke werksfeer. 

 

Lees meer

Spontane Sollicitatie

 

Heb je interesse in interieurbouw en zoek je een aangename werkplek waar je, je eigen stempel kan drukken op mooie projecten?  Laat het ons weten!

 

Lees meer